مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی بابت ضمانت

با سلام
من یه سوال داشتم در مورد مسدودی حساب
در سال 93 به واسطه یکی از آشناهای دوستم که توی بانک ملی کار می کرد قرار شد برای من یک وام 10 میلیونی بگیرن که چون احتیاج به ضامن داشت و من مادرم بازنشسته شهرداری بود و به دلیل بیماری ms که دارن قادر به حرکت امضا و هیچ چیزی نیست و این شخص بانکی مدارک رو به من داد و من خودم به جای مادرم امضا کردم و فقط کپی شناسنامه و کارت ملی خودم و مادرم را در اختیارشون گذاشتم و قرار شد که بعد ار بررسی بانک ببین که وام به من تعلق می گیرد یا خیر که بعدش گفتن تعلق نگرفت. بعد از گذشت 4 سال یه روز حساب حقوق مادر بسته شد و بعد از مراجعه به بانک ما متوجه شدیم که بعد از اخراج کردن کارمند که ظاهرا به صورت پیمانکار بایگانی در بانک بوده و پرونده ها رو مخفی کرده بوده، بانک متوجه شده که اون شخص تو همون سال 2 تا وام گرفته یکی به نام من و یکی به نام دوستش و هر دو وام رو با ضمانت مادر من ثبت کرده و بعدش ما به دادگاه شکایت کردیم و الان در پروسه دادگاه می باشد و از نظر دادگاه هم اون شخص مقصر هست اما هنوز رای نهایی صادر نشده و مشکل من اینه که بانک گفته حکم اجرایی صادر کرده برای بستن تمام حسابهای مادرم به عنوان ضامن و مادر من جز حساب واریز بازنشستگی حساب دیگه ای ندارد می خواستم ببینم آیا بانک می تونه اینکارو بکنه با اینکه ما بهشون گفتم که پرونده در دادگاه هستش و در حال پیگیری؟ آیا بانک مقصر نیست توی این پرونده به خاطر کارمندش؟ میشه راهنماییم کنید که چکاری می تونم انجام بدم برای اینکه حساب بسته نشه چون مادر من مریضه و به پول مستمریش برای درمانش نیاز داره

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوست عزیز ، فقط در صورتیکه در دادگاهی که پروندتون در حال رسیدگی است اثبات بشه که مادرتون امضا نکرده و وام نگرفتید میتونید حساب مادرتون رو رفع مسدودی نمایید .