مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی

سلام من يک دختر١٧.٥ ساله هستم که در خانه از آزارو اذيت فراوان توسط مادر خود رنج ميبرم، حدود ٨سال است که مادر و پدر من طلاق گرفته اند و پدرم الان در زندان است. من چگونه ميتوانم سرپرستی خود را به عهده بگيرم و از مادر خويش جدا شوم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دختر وقتی به سن قانونی یعنی 18 سال تمام برسد میتواند بصورت مستقل و جدا از خانواده زندگی کند .