مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

با سلام
ساختمان ما 10 واحد هست که 4 واحد 75 متر و 4 واحد 120 متر و 2 واحد 180 متر هستند در سند هیچکدام از آپارتمان ها پارکینگ قید نشده و پارکینگ مشاع است این ساختمان 4 پارکینگ مزاحم دار و 6 پارکینگ خوب دارد ساکنان آپارتمان های 120 متری و 180 متری میگن چون متراژ بیشتری دارن پارکینگ های خوب برای آنهاست و پارکینگ های مزاحم دار برای واحدهای 75 متری می باشد و همین کار رو هم انجام داده اند و زیر بار نمیرن ک پارکینگ ها مشاع است میخواستم ببینم درست میگن؟ قانونش رو میشه بگین و برام بفرستین

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر چه در سند در مورد پارکینگ‌نوشته ملاک است و اگر در سند قید نشده با توافق.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر تصرف پارکینگ مشاع ، فقط با موافقت همه همه مالکان امکان دارد شما میتوانید شکایت ممانعت از حق را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر در سند پارکینگ مشاع قید شده است لذا باید با توافق کلیه مالکین تصرفات در مشاعات صورت پذیرد وتوصیه میشود مدیر ساختمان با تشکیل مجمع عمومی مالکین وبا قید قرعه کشی پارکینگها را مشخص نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر در سند مشخص نشده باشد باید با توافق یکدیگر تعیین شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر درسند به طور جداگانه برای هر ملک پارکینگ مشخص نشده باشد باید باتراضی مالکین پارکینگ مشخص شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون مشاعی است همه می‌توانند به طور مساوی استفاده کنند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر به هیچ وجه صحبت مالکین 120 و... متری وجاهت ندارد در پارکینگهای مشاعی با توجه به شرایطی که درح شده بهترین وار قرعه کشی هر 6 ماه یکبار می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پارکینگ هیچ ارتباطی به متراژ واحد ها نداره