مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام. من دو ماه پیش یه واحد خریداری کردم که در قولنامه دستی و کد رهگیری یک عدد پارکینگ ثابت شماره یک درج شده است و هنوز سند خونه اماده نشده ولی نقشه پارکینگ ها رو شهرداری داده که شماره خورده ولی مالک بمن میگن که این نقشه بیخودیه و میخوان پارکینگ شماره 6 ( طبق نقشه شهرداری ) رو بمن بدن که ورود و خروج بسیار سخته میخواستم ببینم ایا میتونن چنین کاری رو بکنن و این که تو سند باید شماره یک بخوره یا میتونن هر شماره ای بزنن. الان پارکینگ شماره یک رو دادن به کس دیگه ای که تو قولنامش هیچ شماره پارکینگی نخورده و فقط تو فرارداد من شماره خورده میخواستم نظرتونو بدونم و کسب تکلیف کنم ازتون

پاسخ ها :

احسان اله قنبری

احسان اله قنبری :

استان :

سلام
اگر با پارکینگ مشخص خریداری کردید که به رویت شما و فروشنده رسیده و در مبایعه نامه هم قید شده فروشنده نمیتونه خلف وعده کنه و باید تحویل بده و در صورت عدم تحویل میشه الزام به تنظیم سند رسمی و الزامبه ایفای تعهدات قراردادی را بخواهید