مشاوره حقوقی رایگان - خرابی پشت بام

سلام به دلیل نشتی شلنگ کولر ما به پشت بام خسارت وارد شده اما کلید پشت بام و راه پله را ما نداشتیم که متوجه این موضوع بشویم و مستاجر طبقه بالا هم هیچوقت اعلام نکرده که پشت بام خراب حتی چند تا قفل اضافه هم به در پشت بام و در راه پله می‌زده با این تفاسیر هزینه تعمیرپشت بام به عهده واحد ماست؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر الباقی سکنه استشهادیه تهیه کنند که کلید دست .... بوده و شما اجازه نداشتید که وارد پشت بام بشوید و ....او مقصر است.
ولی پاره شدن شیلنگ موجب تخریب ایزوگام نمی شود