مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

در خصوص اعتراض همایون نسبت به قرار منع تعقیب در ضمن من در دادگاه شاهد آوردم و شاکی حرف من را قبول کرد که من از او دزدی نکردم و او میدانست که همسایش او را دزدی کردن و به من دادن که وسایل دزدی کردن را بفروشم و من نمیدانستم وسایل دزدی هستند و شاهد هم دارم چرا الان حکم جلب به ماده 237 قانون مار الذکر و حضوری و قطعی صادر کرده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت مقرر است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر خودتان هم یک بار سوالتنان را مطالعه کنید متوجه نامفهوم بودن آن می شوید.لذا توصیه می کنم.واضح تر سوال بفرمایید.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اولااگرشاکی معترف باشد که شمادزدنیستیدوشاهدهم ببریدکه زمان وساعت دزدی، شما درجای دیگری بودیدمجازات نمی شویدثانیا اینکه مال خراگراثبات کندکه آگاه به سرقتی بودن مالی که خریده نبوده تبرئه خواهدشد.موفق باشید