مشاوره حقوقی رایگان - آيا منو به پزشكی قانونی ميفرستن

من ٣سال پيش از نامزدم جدا شدم و قاضی به علت اينكه هر دو گفتيم رابطه نداشتيم دادنامه را غير مدخوله صادر كردن و طلاق نامه هم دوشيزه ذكر شده، الان بعد ٣سال تصميم گرفتم اسمو از شناسنامم بردارم به درخواست كسی كه ميخواد بياد خواستگاريم ميخواستم بدونم الان ثبت احوال برم واسه برداشتن اسم بعد اين مدت باز ازم گواهی پزشكی قانونی نميخوان و نميفرستنم؟ ممنون از پاسخگويی شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام احتمالا خیر

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خیر طلاق نامه و یک نامه از دفتر طلاق میگری و شناسنه جدید صادر می شود