مشاوره حقوقی رایگان - اوقاف

سلام وقت بخیر
پدر بنده در زمان اصلاحات اراضی صاحب نسق شناخته شده و صاحب زمین شدن و براشون سند صادر شده و در سال شصت و سه بر اساس قانون ابطال اسناد و رقبات سند های آن ها باطل و به تولیت اوقاف مدرسه عالی شهید مطهری در آمده است
و پدر بنده در سال 55 فوت کردن و در آن زمان ما سنی نداشتیم و اطلاعی نداشتیم از اجاره که اوقاف مینوشته با زارعین صاحب نسق و پیگیر نبودیم
اکنون که به اداره اوقاف مراجعه نمودیم میگن در نبود شما با شخص دیگری اجاره تنظیم گردیده است
سوال من اینه ایا با این وجود ما حقی داریم که اجاره با ما نوشته شود یا کلا حق ما از بین رفته و اوقاف دیگر نباید جوابگو ما باشد ؟
ایا در صورت عدم نوشتن اجاره جدید با ما ایا این امکان هست حق ریشه بابت صاحب نسق بودن دریافت بشه یا حقی تعلق نمیگیرد؟
و در هیچ زمانی اصلا به ما نگفتن که بیاید اجاره بنویسید.

پاسخ ها :

اوقاف