مشاوره حقوقی رایگان - وقفی

ملک ورثه ای با توافق وراث با سازنده مشارکت کرده و ساخته شد و ده واحد با یازده پارکینگ تقسیم شد پ اضافه رو برادرم خواست و مدارک تقسیم نامه به اوقاف ارائه شد بعد از چند روز برادرم از درخواست ، پ، منصرف شد و بنده قبول کردم که ،پ، رو بردارم ولی به اوقاف اطلاع ندادیم ،الان درسند ،پ، نام بنده ثبت شده ولی برادرم از اوقاف سند اجاره گرفته و،پ،بنام اون نوشته شده حالا برادرم ادعای مالکیت،پ،رو میکنه خواستم بدونم حق با چه کسی است ممنونم

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

در فرض سؤال و با توجه به اینکه در سند، پارکینگ به نام شما ثبت شده، حق با شماست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حق با شما می باشد چرا که سند به نام شماست سند رسمی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مفاد قرارداد حائز اهمیت است راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می‌رسد با توجه به سند رسمی که در دست شما معتبر باشد اما بررسی دقیق تر نیاز به اظهار نظر با گفتگوی متقابل است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانون کسی را به عنوان مالک مالک میشناسد که در سند نام اوست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به اینکه سند پارکینگ بنام شما ثبت شده است حق با شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با توجه به توافق صورت گرفته مبنی بر واگذاری پارکینگ به شما ، ابطال تقسیم نامه را تقاضا نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به ذکر نام شما در سند ، شما مالک هستید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

با توجه به ذکر نام شما در سند ، شما مالک هستید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بررسی دقیق تر واظهار مستلزم گفتگوی متقابل وبررسی اسناد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سند مالکیت به اسم شما صادر شده باشد با توجه به اینکه برادر شما سند اجاره با اوقاف تنظیم کرده است شما باید در اداره اوقاف درخواست تتظیم سند اجاره را نمایید

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام پارکینگ طبق سند برای شماست ولی باید اصلاح اجاره نامه اوقاف رو هم بخواین

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر در سند بنام شما ثبت شده حق با شماست.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

اگر در سند بنام شما ثبت شده حق با شماست.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،آخرین تراضی واراده حاکم است وباید طبق مدارک واسناد به اداره اوقاف اطلاع دهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از آنجایی که در سند پارکینگ به نام شماست به نظر می رسند پارتی متعلق به شما باشد اما برای اطمینان بررسی دقیق تر توافق نامه ها و اسناد دیگر الزامنی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مالک کسی می‌باشد که سند به نام اوست

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

با سلام به نظر چون در سند نام شما وجود دارد حق با شماست

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

استشهادیه ای تنظیم کنید سپس سند هم ضمیمه دعوای بطلان سند اجاره و بدوا انتقال بنام خواهان به جهت مالکیت و اسناد معارض مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کسی که بنام پ ثبت گردیده محق می باشد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

مطابق ماده 22 قانون ثبت دولت کسی را مالک میشناسد که سند رسمی بنام وی صادر شده باشد