مشاوره حقوقی رایگان - اوقاف

اگر یک ملک اوقاف را به نام حسینیه کنیم امکان خرید و فروش یا کوچک بزرگ کردن وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است در اصل کلی خیر
مگر اقرب به نفع وقف باشد یا به نحو احسن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
از طریق اداره اوقاف موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

انتقال اموال اوقافی می بایست با اذن اداره اوقاف محل باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملک وقفی قابلیت خرید و فروش ندارد و بزرگ کردن آن نیز بستگی به صلاحدید متولی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
ملک اوقافی قابل خرید و فروش نیست مگر در موارد خاص
البته بستگی به نوع وقف خواهد داشت و اینکه عرصه وقف است یا اعیان یا هر دو

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام مال موقوفه غیر قابل نقل و انتقال است و امکان تغییر در آن تحت شرایطی ممکن است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام املاک وقفی قابلیت خرید و فروش ندارند مگر با اجازه اوقاف و تحت نظر اوقاف قابلیت اجاره دادن

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
تحت شرایطی مانند بیم خرابی و یا عدم انتفاع و ... و با اجازه اوقاف

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این مورد باید اداره اوقاف تصمیم گیری کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اوقاف و املاک اوقافی یک مسئله حقوقی خاص است که باید جدا از دیگر پرونده ها بصورت کاملا تخصصی و دقیق بررسی شود قبل از هرگونه اقدام باید اسناد مدارک ادعایی و دلایل بررسی شود در کنار این بررسی اظهارات نیز شنیده شود در مشاوره حضوری یا تلفنی این اتفاق میفتد و سپس به نظر قطعی می‌رسیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله تحت شرایطی امکان‌پذیر است اگر از ملک موقوفه نتوان استفاده نمود می‌توان تخریب یا تبدیل نمود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ملک را وقفدکنید امکاندنقل و انتقال آن وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر بسته به نوع وقف و تحت شرایط خاص

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اصولا ملک اوقاف قابلیت خرید و فروش ندارد مگر در موارد خاص و باید با اذن قبلی باشد.
در مورد کوچک یا بزرگ کردن نیز باید با هماهنگی و اجازه قبلی نهاد مربوطه باشد.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
موضوع را از طریق اداره اوقاف پیگیری نمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
قابل خرید و فروش نیست مگر با شرایطی اما قابلیت تبدیل به احسن کردن را دارد