مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اداره کار

سلام اینجانب در اول مرداد ماه سال97 به مدت یکسال در یک مغازه آهن فروشی مشغول به کار شدم وهیچگونه آگاهی از قوانین کار نداشتم و کارفرما عیدی و پاداش و مرخصی اینجانب را پرداخت نکرد. در سال1400 اینجانب در اداره کار از کارفرما بابت عیدی و پاداش و مرخصی از کارفرما شکایت نمودم وپس از اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی در اداره کار-هم در هیئت تشخیص و هم در هیئت حل اختلاف اداره کار-عیدی و پاداش و مرخصی کارکرد سال97 اینجانب(کارگر) را محاسبه نکردند و فقط 4 ماه سال 98 را طبق قانون کار همان سال محاسبه نمودند و من هم از رای اداره کار به دلیل عدم محاسبه عیدی و پاداش و ذخیره مرخصی سال97 ودر نظر نگرفتن شرایط روز، در دیوان عدالت اداری اعتراض نمودم ولی متاسفانه دیوان عدالت اداری رای به رد شکایت اینجانب داده و بامضمون اینکه خواسته من را غیر موجه تشخیص داده و مستندا به مواد10-17-58-60و65 قانون تشکیلات آیین دادرسی دیوان عدالت اداری رای اداره کار را تایید نمود و حکم به رد شکایت اینجانب نموده حالا من برای جلوگیری از ضایع شدن حقم چه مواد و قانونی برای تجدید نظر خواهی رای دیوان عدالت اداری ارائه دهم ممنون میشم راهنمایی ام نمایید با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
لایحه تخصصی تنظیم گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مستندات خود را در مورد عدم دریافت عیدی و پاداش و...ارائه دهید و مطالبه کنید

یک وکیل :

با سلام
نیازمند بررسی مستندات است