مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام. من دختر23ساله ای هستم که 2شب پیش ترک موتور یک فرد نامحرم بودم که متاسفانه ماشین به ما میزند و پا و دست و سر من دچار کوبیدگی شدید میشه و عضلات پا من اسیب میبینه میخواستم ببینم با وجود مقصر بودن ماشین و نامحرم بودن من و راننده موتور و میزان جراحات من به من دیه تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما به شما دیه تعلق
خواهد گرفت
و شما باید از راننده خودرو مقصر شکایت نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام تعلق دیه ارتباطی به محرم یا نامحرم بودن شما و راکب موتور ندارد