مشاوره حقوقی رایگان - دیه سرنشینان بیش از حد مجاز موتور سیکلت

سلام ، من چن روز پیش با یک موتور سیکلت که 4 سرنشین (یک زن و مرد و دو بچه 6تا 8 ساله) داشت تصادف کردم ، در حالی که خودمم با موتور سیکلت بودم ، اون شخص از پشت سر به من زد ، اما من مقصر شناخته شدم و موتورم بیمه هم نداره، اما اعتراض گذاشتم ، حالا میخوام بدونم در صورتی که رای نهایی باز هم من رو مقصر کنه ، من باید دیه سرنشینان بیش از حد مجاز که دچار جراحت شدند رو هم بدم؟؟ ، این رو هم در نظر داشته باشید ، یکی از بچه ها که جراحت اصلی مربوط به اونه روی باک موتور نشسته بود .

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، بنظر می‌رسد مسئول خسارت سرنشینان بیش حد مجاز نباشید، اما باید این موضوع در کارشناسی قید شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درهرصورت سرنشینان متور سیکلت که بیش از حد محاز سوار شده اند مقصر خواهند بود که کارشناس انرا اعلام خواهد نمود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تشخیص با کارشناس مربوطه می باشد