مشاوره حقوقی رایگان - دیه افتادن از روی موتور سیکلت

باسلام و خسته نباشید. بنده چند روز پیش پسر کوچکتر ام که 4ساله است را سوار موتورسیکلت کردم رفتیم مغازه وقتی برمیگشتیم به خانه از روی موتور افتاد زمین بدون این که به اورژانس و به پلیس خبر بدهم و بردم بیمارستان آیا بیمه دیه پرداخت می‌کند در ضمن گواهینامه و بیمه نامه هم دارم. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تصادف نکرده باشید به نظر پرداخت نمی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مقصر حادثه را میشناسید و یا پلاک ان را دارید میتوانید طرح شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکانش وجود دارد میتوانید پیگیری کنید