مشاوره حقوقی رایگان - سلام شوهرم دست بزن داره چیکار کنم

سلام من 12ساله ازدواج کردم شوهرم جدا از اینکه فحاشی و توهین میکنه دست بزن هم داره 2هفته میشه زده با تخته دستو انگشتمو شکسته دکتر برده ولی من میخوام برم از پزشک قانونی نامه بگیرم باید چیکار کنم راهنماییم کنید. ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طرح شکایت نمایید شما را به پزشکی قانونی معرفی می‌نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا طرح شکایت نمایید و سپس تقاضای معرفی به پزشکی قانونی را بنمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت کیفری ضرب و جرح عمدی مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید طرح دعوا نمائید و تقاضای معرفی به پزشکی قانونی نمایید هرچه سریعتر اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان ضرب و شتم شکایت کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شکایت کنید و سپس نامه از دادسرا برای پزشکی قانونی بکیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوالتان پاسخ داده شد در صورت نیاز به مشاوره می توانید از خدمات مشاوره سایت استفاده نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا به یک مرکز درمانی مراجعه و تقاضای معاینه و گواهی پزشکی بگیرید و سپس میتوانید تحت عنوان ضرب و جرح عمدی مطالبه دیه هم بکنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ابتدا باید شکایت کنید و بعد از ارجاع به کلانتری معرفی به پزشکی قانونی بگیرید و در آنجا معاینه شده و گواهی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حتما به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و سپس از ایشان شکایت نمایید
و درخواست نامه برای معرفی به پزشکی قانونی را نمایید
و ..

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام و احترام
به اداره پزشکی قانونی مراجعه کرده و با اخذ نامه پزشکی شکوائیه ای تحت عنوان ایراد ضرب و جرح ، توهین ، تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمائید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به دادسرای محلتون مراجعه و شکایت کنید و درخواست معرفی به پزشکی قانونی بدهید،

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به کلانتری مراجعه کنید نامه میدهدتا به پزشکی قانونی ازجاع شود بر اساس آن و شهادت شهود میتوانید شکایت کیفری خود را ثبت کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ربه دفاتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت کیفری ضرب و جرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مرجعه کنید پزشکی قانونی وطرج شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کار خاصی لازم نیست انجام بدهید به مرکز پزشکی قانونی نزدیک محل سکونت خود مراجعه نمایید و گواهی بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت ضرب و شتم به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق کلانتری به پزشکی قانونی ارجاع میشوید بعد شکایت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

ابتدا به دفتر خدمات قضایی مراجعه و بعد از طرح شکواییه نامه معرفی به پزشکی قانونی تهیه نمایید و مراحل را تا پایان ادامه دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام برای گرفتن نامه باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شهرتان شکایت ضرب و جرح کنید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

شکایت از دفاتر خدمات قضایی و مراحعه به پزشک قانونی

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طرح. شكايت كيفري در دادسراي محل نماييد