مشاوره حقوقی رایگان - طلاق گرفتن یک طرفه برای زوجه ای که از حق حبس استفاده میکند

با سلام و احترام بیکران خدمت مشاوران خوب سایت دادراه
خانومم یک سال هست که مهریه را اجرا گذاشته و خواهان طلاق است . از حق حبس استفاده می کند . قسط اول مهریه را به وی پرداخت کرده ام . نفقه را نیز ماهیانه 800 هزارتومان به حساب خانومم میریزم . هیچ کدام از موارد 12 گانه سند ازدواج محقق نشده است . زندگی مشترکی تاکنون نداشته ایم. به ایشان هیچگونه بی احترامی هم نکرده ام . آیا همسرم میتواند طلاق یکطرفه بگیرد؟ اگر میتواند، چگونه ؟ ( من هیچگونه راضی به طلاق دادن همسرم نیستم )

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه میتواند دادخواست طلاق به علت عسر و حرج را مطرح نماید ولی باید عسر و حرج زوجه در دادگاه اثبات گردد تا قاضی خکم طلاق را صادر نماید

و برای اثبات عسر و حرج شرایط خاصی باید وجود داشته باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت طلاق باید مدرک و دلیل محکمی از طرف زوجه ابراز شود

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،حکم طلاق به درخواست زوجه،صرفا با اثبات عسر وحرج صادر میشود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فقط در صورت اثبات عسر و حرج طبق ماده 1130 قانون مدنی می تواند طلاق بگیرد که نیاز به ادله اثباتی بسیار قوی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد، اگر اماده طلاق توافقی و پرداخت خسارات شما باشد شما هم قبول کن اگر امادگی ندارد از طریق مشاوره دادراه زنگ بزنید تا بگ چکار کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
در صورت نداشتن حق طلاق، خانومی اقدامی جهت جدا شدن نمی تواند انجام دهد.
و السلام

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
طلاق در اختیار مرد هست
مگر اینکه زن حق طلاق یا همون وکالت در طلاق داشته باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طلاق زوجه منوط به اثبات عسروحرج خویش است درغیر اینصورت خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
ایشان تنها در صورت اثبات موارد خاص موجود در قانون می توانند درخواست طلاق نمایند
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان طلاق وجود ندارد.
بعد از چند سال تحت شرایطی با بذل مهریه و اعلام کراهت از زوج می تواند دادخواست طلاق بدهد.

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

اگر همسر شما باکره هستند باید تمام مهریه را پرداخت نمایید تا حق حبس زایل گردد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر نمیتواند تنها مزیت شما و برتری شما همان حق طلاق است به هیچ عنوان راضی به طلاق نشوید و نسبت به مراقبت از رفتار زوجه مراقبت کنید که در صورت خیانت از وی شکایت رابطه نامشروع احتمالی کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت سپری شدن مدت طولانی از این شرایط بله

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
فعلا امکانش نیست
بعداز گذشت چندسال میتونه