مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام ماشین زد بهم رفتم پزشک قانونی دادگاه انجام دادم بعد استراحت پزشک قانونی نامه رو بردم دادگاه 2روز بعدش این پیام برام اومده در مورد پرونده شماره ....... باردیف فرعی 1 درشعبه 4دادیاری قرار نهایی صادر شد رفتم دادگاه گفت برات ابلاغ میاد 22روز رد شده هنوز ابلاغ نیومده کی دیه رو میدن ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

فریبا توانا

سرکار خانم فریبا توانا:

سلام
پس از صدور قرار نهایی پرونده شما به دادگاه کیفری ارسال میشه..سپس وقت رسیدگی به شما و مقصر ابلاغ میشه و پس از اون دادگاه تصمیم نهایی و میگیره. در صورتی که به رای صادره اعتراض نشه پرونده به اجرای احکام ارسال میشه و بعد می تونید دیگه رو دریافت کنید که حداقل سه ماه زمان میبره