مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی کیفری

سلام
حدود 1 سال پیش تو تلگرام با دختر خانومی آشنا شدم دختر مومن و خوبی اوایل به نظر می‌رسید که بعدها فهمیدم اشتباه فهمیدم
تا جایی پیش رفتیم که دختره وابسته به بنده شد و رک از من خواست بیام خواستگاریش من پسر مذهبی بودم یه مریضی داشتم که دختره با این مشکل من کنار اومد.
توی این مدت به بهونه های مختلف 30 میلیون از من پول گرفت که نیاز داره و پس میده همشم کارت به کارت براش کردم
دختره یه جورایی قول صدرصد ازدواج به من داده بود و کاملا نظر منو جلب کرده بود
منم فکر میکردم زن آینده خودمه مشکل مالیشو حل کنم یه جورایی کل پس اندازمو دادم بهش
توی پیامک های ما حرف های عاشقانه یا سکسی هم بوده اما بعدا فهمیدم بغیر من با یه پسره دیگه تو محلشون در ارتباط بوده و پولای منو خرج دوست پسراش میکرده اون پسرو پیدا کردم گفت من فقط با دختر دوست بودم و برای زندگی نمیخواستمش
یبارم یه معاشقه باهاش داشتم که قبلش صیغه خوندم باهاش پشت تلفن که تو پیامک تلگرام هست.

دختره الان ارتباطشو با من قطع کرده پول منم پس نمیده

شدم آش نخورده دهن سوخته

میگه به من بدهکار بودی یا پول حق منه من بخاطر مریضی مادر زادیم شرایط مالیم خیلی بده توان گرفتن وکیلم ندارم چون هزینش بالاست چجوری میتونم پولمو پس بگیرم؟
دختره زده زیر همه چی
منکر میشه میگه پول حقمه دیر فهمیدم بخاطر پول ولم نمیکنه

الان چه جوری میتونم پولمو بگیرم و آیا شکایت کنم با دروغ هایی که دختره میگه شانسی هست پولمو بگیرم یا بدتر گیر میفتم دختره بعدها فهمیدم دخترم نیست
منتظر جوابتونم خیلی ممنون لطفا زودتر جواب بدین ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض شرح ماوقع چگونه می شود از طریق دوستی در فضای مجازی و با ارتباط نامشروع بین دو نامحرم (مراودات میان دو نامحرم) ادعای مذهبی و متشرع و باتقوی بودن هم نمود ؟!!! اثبات ادعای شما غیرممکن نیست ولی متعسر و دشوار است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باتوجه به اینکه برای اثبات موضوع دلیلی ندارید می توانیدازطریق پرینت بانک وپیامک ها دررابطه با ردوبدل شدن پولها به انضمام اتیان سوگنددادخواست تقدیم دادگاه نمایید.موفق باشید