مشاوره حقوقی رایگان - نپرداختن اعسار

سلام. من مبلغ 10میلیون به شخصی دادم و الان قاضی به علت مشکل مالی ماهی 500 باپیش پرداخت 2میلیون حکم دادن اما دوهفته از پرداخت گذشته و هنوز خبری نیست این آقا به علت حکم جلب برای مهریه خانومش متواری است. میخواستم بدونم وقتی هیچ آدرسی ازش ندارم چجوری با حکم جلب پیدایش کنم؟ و اینکه اگه پیداش کنم چون اعتمادی دیگه ندارم که صبر کنم ماهی 500 تومن به من بده میتونم کل مبلغ رو یکجا بخوام؟ قاضی قبول میکنه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامی توانید ممنوع الخروجش کنید که ازکشورخارج نشه
وشماباتوجه به اعسار نمی توانید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه حکم اعسار قطعی شده فعلا در صورتیکه جلبش کردید فقط دو میلیون را که واریز کند آزاد میشود و چون اعسار وی پذیرفته شده و تقسیط گردیده ممنوع الخروج نیز میسر نمیباشد .