مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در سایت شرط بندی

سلام .همسرم حدودا 9الی 10 ماه در سایت های شرط بندی فعالیت داشته و پول زیادی باخته...و متاسفانه با حساب حقوق این کار رو انجام داده...پلیس فتا حسابش رو مسدود کرده...و از طریق اینترنت یک فرمی پر کردند و گفتند منتظر ایلاغیه باش.الان 8 ماهه که هیچ ابلاغیه ای نیومده...تکلیف ما چیه؟چه اقدامی انجام بدیم؟ایا اگر حضوری درخواست بدیم که یه نامه بدن یه حساب جدید بتونه درست کنه برای حقوقش قبول میکنن؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
متاسفانه چاره ای جز صبوری ندارید
ولی در صورت امکان حضوری تشریف ببرید شاید با اخذ تعهد نامه حساب تان باز شد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، به شعبه دادسرا مراجعه و درخواست رفع مسدودی حساب و توقیف مبلغ مورد ادعا را داشته‌ باشید ، حساب متعلق به حقوق نیز قابل تغییر است .

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
از پلیس فتا سوال شود.