مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مرکز ثبت دامنه

با سلام و احترام؛
سالها پیش در مرکز ثبت دامنه کشوری .ir درخواست ثبت یک دامین (آدرس سایت اینترنتی) با موضوع محیط زیست و طبیعت را دادم، که هزینه را از بنده دریافت کردند و به طور رسمی آن دامنه اینترنتی به نام بنده نیز ثبت شد، و به مدت 1 سال صاحب امتیاز و مالک آن آدرس اینترنتی شدم، قبل از انقضا و قبل از اتمام مهلت دامنه مذکور، درخواست تمدید دامنه را مجددا به مرکز ثبت دامنه کشوری .ir دادم، اما اینبار مخالفت کردند و نامه و یا مدرکی از بنده برای ثبت دامنه به نام شخص خواستند. بنده با توجه به ارتباط موضوع با محیط زیست، نامه ای از اداره کل محیط زیست استان دریافت کردم که در آن به صراحت نوشته شده بود دامنه مذکور را به نام ایشان ثبت کنید و برای مرکز ثبت دامنه های کشوری بارگزاری کردم. اما اینبار هم مخالفت کردند و درخواست بنده را رد کردند و پیام دادند که: "پیرو درخواست ارسالی مبنی بر ثبت دامنه لازم به توضیح می باشد ثبت این دامنه برای شخص امکان پذیر نمی باشد و تنها برای "سازمان حفاظت محیط زیست جمهوری اسلامی ایران" و یا "اداره کل حفاظت محیط زیست فارس" قابل ثبت است. مرکز ثبت دامنه"
لطفا بفرمایید که آیا امکان پیگیری و یا شکایت وجود دارد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امری اداری ست باید از سلسله مراتب مربوطه پیگیری کنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ،اگر آدرس سایت پیشنهادی موجب به اشتباه افتادن مخاطب در سایت مربوط به اداره و سازمان محیط زیست شود ، قابل ثبت نیست ،در غیر اینصورت قابل طرح دادخواست و الزام به تمدید می‌باشد .

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام.ظاهرا خیر
مرکز ثبت دامنه می‌تواند مطابق با شرایط مندرج در موافقتنامه ثبت یاسایر الزامات قانونی مبادرت به لغو یا انتقال یا اعمال تغییرات درثبت نام دامنه کند.
چون که متقاضی ثبت دامنه در هنگام ثبت نام دامنه
قبول نموده نام دامنه مغایربا قوانین ومقرارت وحقوق اشخاص من جمله شخص حقوقی نباشد.