مشاوره حقوقی رایگان - تهدید زن توسط شوهر با چاقو

با سلام و احترام

زنی که مدت 11 سال با مردی که در ظاهر کاملا موجه است ولیکن در خانه فردی فحاش، بدخلق، دارای دست بزن است زندگی میکند و جدیدا متوجه روابط پنهانی و نامشروع فرد با زن ها و حتی مردها (در خارج کشور) شده است و همچنین این فرد گل نیز می کشد و این زن بخاطر فرزندش همه این ها را تحمل کرده است ولیکن مورد کتک و فحاشی هر روز این مرد قرار گرفته و توسط مرد شبانه با چاقو تهدید به کشتن شده است. (مهریه زن 14 سکه است و مرد از تمکن مالی برخوردار است) تا به حال از او شکایت نکرده است و حتی بخاطر کبودی های بدنش به پزشک قانونی مراجعه نکرده است چراکه طبق گفته همسرش همیشه باید ضربه را به سر زد تا علائم آن مشخص نشود به همین دلیل بیشتر ضربه را بر سر این زن می زند. این زن در صورتیکه نخواهد به خاطر فرزندش طلاق بگیرد ولیکن درس صحیحی به این نامرد بطور قانونی دهد چه باید بکند.
عاجزانه درخواست راهنمایی دارم
سپاس

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر می خواهید درس بدهید باید از طریق قانون اقدام نمایید اما اینکه چگونه باشد بستگی به تشخیص وصلاحدید خودتان دارد