مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زن

سلام خسته نباشین
یکی از اقواممون (زن) چند وقته با یه پسر مجرد دوست شده و رابطه داشتن و الان شوهرش فهمیده و میخاست شکایت کنه ولی نکرد حالا دلیلشو نمیدونم شاید مدرکی نداشته
ولی الان داره خانومشو تهدید میکنه و به همین بهانه که از تو و اون پسره شکایت میکنم تهدیدش میکنه و اذیتش میکنه و هر حرف و کار زوری که زن دلش نمیخاد رو بهش میزنه و زندگی رو برای زن غیرقابل تحمل و سخت کرده
به نظر شما این خانوم باید چیکار کنه که از این وضع دربیاد و حتی بتونه از شوهرش جدا بشه
توروخدا جواب منو کامل بدین و تا منم بتونم یه جوری کمکش کنم وگرنه ممکنه اون خانوم یه بلایی سر خودش بیاره یا سر شوهرش

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

می تواند دادخواست طلاق دهد یاوکیل بگیرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر انست که این خانم خیانت نکند و شوهرش از زوجه و ان شخص مجرد شکایت رابطه نامشروع محصنه و ... انجام دهد تا مسئله کاملا روشن شود و بهتر از فراز اول انست که شما در مسایل ناموسی و شرعی و خانوادگی اقوام خود دخالت نکنید تا در اینده اتش این مسئله گریبانگیر شما هم نشو.د !!!!؟