مشاوره حقوقی رایگان - تایید نشدن اعسار ضامن به دلیل دارا بودن ملک

ضامن مبلغ 15 میلیون تومان وام بودم و وام گیرنده قادر به پرداخت نبود و درخواست اعسار داد و همزمان بنده هم درخواست اعسار دادم که اعسار وام گیرنده قبول شد و فرد اقساطش را به دادگاه پرداخت می کند ولی بانک می گوید چون اعسار تو رد شده باید کل بدهی را یکجا پرداخت کنی. من باید چه کار کنم. با تشکر

پاسخ ها :

محسن بنیادی

جناب آقای محسن بنیادی :

زمانی که وام گیرنده درحال پرداخت اقساط است رجوع به ضامن معنا نخواهد داشت چرا که رجوع به ضامن در صورتی خواهد بود که وام‌گیرنده به طور کلی از پرداخت وام امتناع میکرد