مشاوره حقوقی رایگان - افترا و تهمت

در قرارداد کاری که با شرکتی داشتم به عنوان تیم اجرایی مشغول بودیم تا زمانی که به مشکل مالی برخوردیم ادامه کار به شرکت واگذار شد با کلیه تجهیزات و نفرات .. پس از چند ماه اظهارنامه ای از آن شرکت دریافت کردم مبتنی بر ترک کارگاه و شکایتی از آنها و پس از آن به صورت غیابی حکمی غیابی صادر شد بر علیه تیم ما مبنی بر یکسال حبس. با پیگیری به عمل آمده در نهایت حکم بر ناحق بودن شکایت آن شرکت صادر گردید. موضوع شکایت آنها کلاهبرداری، تحصیل مال از راه نامشروع، دزدی و .... بود. آیا می شود اعاده حیثیت نمود و مطالبات خود را ادعا کرد.

پاسخ ها :

فریبا توانا

سرکار خانم فریبا توانا:

بله در صورت قطعیت حکم میتوانید اعاده حیثیت نموده و مطالبات خود را نیز در صورت داشتن مدارک و مستندات وصول نمایید.