مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

با سلام بنده قصد دارم بخشی از مهریه ام را به همسرم ببخشم بر روی کاغذی با توضیحات کامل نوشته ام و امضا و اثر انگشت زده ام که تعداد 300 عدد از سکه های مهرم را بخشیده ام ایا این مدرک برای همسرم معتبر است یا باید حتما به دفتر خانه مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

فریبا توانا

سرکار خانم فریبا توانا:

سلام
این مدرک در دادگاه قابل قبول است.
اما اگر بخواهید از طریق دفترخانه اسناد رسمی مهریه خودتون و به همسرتون ببخشید حضور والدین شما به عنوان شاهد ضروری است.

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام با این مضمون حتی اگر رسمی هم باشد چون قابل رجوع است اعتباری ندارد ابتدا با یک وکیل حضوراً مشورت کنید تا تمام زوایای این قضیه برای شما روشن شود.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. خیر. الزاما می‌بایست در دفترخانه اسناد رسمی ثبت شود