مشاوره حقوقی رایگان - فروش متراژ زیاد

باسلام. قطعه زمینی چند سال پیش خریدم با طول و عرض مشخص و مساحت 209 متر که بعد از سالها خواستم بفروشم متوجه شدم که طول و عرض آن تغییر کرده و مساحت شده 209/7 و با توجه به اینکه قباله های قبلی به رویت خریدار رسیده که 209 متر بوده در قولنامه جدید که 209/7 نوشتیم را امضا و خریداری نموده، سوال اینجاست که در هنگام ثبت و سند گرفتن چه مشکلی پیش نیاید و حکم اینکه بنده 0/7متر مربع بیشتر از قولنامه قبلی را فروختم چیست، صاحب اصلی زمین (صاحب اولیه نیز همجوار زمین نمیباشد)

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در زمان صدور سند توسط کارشناس اداره ثبت ، از زمین نقشه یو تی ام تهیه خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما میتونید قیمت مابه التفاوت را مطالبه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در نهایت اگر همان 209 متر باشد مجبورید مبلغ اضافه دریافتی را به وی برگردانید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مشکلی پیش نمی آید متراژ اندازی گیری شده در قولنامه آمده و در سند بر مبنای آن صادر و سند اصلاح میشود