مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب های بانکی

با سلام. بنده حدود 5 سال پیش مدارکم و گوشی موبایلم رو گم کردم و شخصی که پیدا کرده بوده اقدام به کلاهبرداری کرده و به نام من تمام شد و اون فرد هرگز پیدا نشد الان کل حساب های من حتی یارانه دولتی هم مسدود شده لطفاً یک راهنمایی دقیق کنید ممنونم .اینکه از طریق دادگاه پیگیر بشم رو میدونم آیا راه خاصی وجود داره که فقط بتونم یارانه رو فعلا آزاد کنم از طریق شعبه. چون یارانه که نباید توقیف بشه تا جایی که تحقیق کردم.ایا از نظر قانون یارانه باید توقیف بشه ...ممنون از اینکه وقت گذاشتید و خواهش میکنم پاسخ درستی به من بدهید درصورت تمایل.سپاس گذارم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از مرجعی که توقیف حساب انجام شده ، طی لایحه ای درخواست رفع توقیف یارانه را به علت گذران معیشت بخواهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید برای حل مشکل خود به بانک عامل مراجعه کنید.