مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ادای توضیحات برای همسر

من چطور میتوانم در خصوص ارتباطات مشکوک همسرم با دو نفر مرد در تلگرام درخواست ادای توضیحات بدهم (البته من بطور اتفاقی از روابط غیر سالم همسرم در هنگام اپدیت تلگرامش و واتساپ در گوشی خودش مطلع شدم که ارتباط مشکوکش با یکی از آنها به قبل از ازدواجش با بنده بوده ... البته به گفته خودش ارتباط سالم بوده ولی بنده در کامنتهاش مطالب غیر اخلاقی و دور از تعهد زناشویی مشاهده کردم ... ابتدا مطالب را با عناوین ازمایش بنده توجیح کرد ولی پس از انکه راه به جایی نبرد ... اقدام به تهدید بنده با طلاق توافقی یا اجرای مهریه کرده و از انجایی که منزل مورد شخصی خودش میباشد اجازه ورود بنده را نمیدهد ... در ضمن با هماهنگی بعضی از فامیل که از ایشان بعنوان افراد مطلع از اقدامش به جهت ازمایش بنده یاد کرده بود ... که در آن زمان با پرس و جوی بنده همه بی اطلاع بودند ... و من در ضمن گفتگوهای این مورد با انها گفته بودم من کامنتهای مشکوک تلگرامش رو دیدم ( سه نفر از خانم مطلقه - فامیل بسیار نزدیک ) بعنوان شاهد در نقض حقوق خصوصی و هک تلگرام و ... و تهدید بنده بر این مورد ... و وادار نمودن من به طلاق توافقی اقدام نموده است

پاسخ ها :

پرسشگر :

چه کاری میتونم انجام بدم ... چه اتفاقایی می افته ... چه نتایجی داره

طلاق توافقی روابط مشکوک همسر