مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باعرض سلام خدمت اساتید
حدود چهار ماهه که همسرم بدون اجازه و اطلاع من منزل رو ترک میکنه و گاها پاسی از شب مراجعه میکنه و ازش میپرسم کجا بودی میگه به تو ربطی نداره تا مهریه من ندی جوابتو نمیدم از اونجا کا من دو فرزند دختر دارم و ایشون نه تمکین عام داره و نه خاص و چهار گزارش از 110 دارم ایا میتونم برای عدم تمکین اقدام کنم باتوجه به این که ایشون منزل رو دائم ترک نکرده چه راهی وجود داره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل پیگیری با دادخواست الزام به تمکین است اما تشخیص صحت ان با قاضی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اثبات ان چون هنوز درمنزل مشترک بسرمی برد خیلی دشوار است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست الزام به ‌تمکین زوجه را
اقامه نمایید
ولی شما باید ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید ولی باید ادعای خودتان را ثابت نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تمکین به نظر نتیجه ای نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست مناسب تقدیم کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید الزام به تمکین را از دادگاه بخواهید