مشاوره حقوقی رایگان - اتباع افغانستانی

با سلام خدمت وکلای عزیز. بنده‌ تاکسی ماکسیم با تاکسی زرد کار میکنم چند روز قبل بنده اخر شب یه سفر از فلاورجان برای مشهد‌ مقدس اومد تا رسیدم مبدا یک جوان معمولی بود که از طرز صحبت کردنش حدس زدم اتباع باشد و تا مدارک خواستم ان جوان‌ پاس خود را نشان داد و بعد از راه افتادن سر میدان بعدی گفت سه نفر دیگه هم هستن از اقوام که پیرمرد و پیرزن و یک‌ میانسال بود که متاسفانه از ذوق زیارت مشهد بنده فراموش کردم مدارک مابقی رو چک کنم و تا شهرستان بجستان بالاتر از شهر فردوس ایست بازرسی ایست داد و همه گفته های بنده رو با اسناد موجود چک کرد و کاملا مطمئن شدن مسافر ها با کرایه ی خیلی کم که ماکسیم میزنه من در حال امرار معاش هستم و ماشین بنده در پارکینگ رفت الان برای رفتن به دادسرا باید به همون شهر بجستان مراجعه کنم یا مشهد اداره مهاجرت یا از همین اصفهان خواهشمندم بنده رو راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به دادسرا همان محلی که خودرو توقیف شده است مراجعه و پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب دادسرای محل وقوع سال هست می بایست به انجا مراجعه نمایید