مشاوره حقوقی رایگان - ساعت کار نگهبان

سلام من حدود 4 سال تو یه کارخونه قسمت حراست مشغول به کار هستم
از اول شروع به کار تایم کاری ما 12 ساعت کاری و 24 ساعت استراحت بود
الان مدت 2 سال تایم کاری ما شده 12 ساعت کار و 12 ساعت استراحت یعنی 12 ساعت از تایم استراحت ما کم شده
من به اداره کار مراجعه کردم ولی متوجه این موضوع نمیشن
میشه لطفاً منو راهنمایی کنید برای نحوه شکایت و توجیه این تخلف کارفرما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

(اصلاحیه) با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد دارید از طریق اداره کار میتوانید برای دریافت حقوق و مزایای خود اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و ادعای خود را با شهادت شهود و مستندات و مدارک اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید مقصر را کارشناس تعیین می نماید همچنین نظریه کارشناس مطابق قانون قابل اعتراض است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید از طریق اداره کار پیگیری کنید