مشاوره حقوقی رایگان - سوختن کولر آبی پرتابل در اختیار مستاجر

با سلام، در تاریخ 25 خرداد مستاجر یک ملک را تحویل می گیرد به دلیل وجود یک کانال کولر صاحبخانه دو کولر پرتابل آبی کوچک برای دو اتاق خواب تهیه می کند و در اختیار مستاجر قرار میدهد. هر دو کولر نو خریداری شده اند و گارانتی دارند. پس از حدود یک ماه موتور یکی از دو کولر می سوزد. پس از تماس با گارانتی شرکت می گوید موتور را بیاورید و یک موتور دیگر تحویل بگیرید ولی سرویس کار ما رایگان نیست و هزینه 50 هزار تومانی برای این مورد دریافت خواهد کرد.
در قرارداد آورده شده است که هزینه های کلی با مالک و هزینه های جزیی با مستاجر است. این هزینه 50 هزار تومانی برای تعویض موتور کولر با مالک است و یا با مستاجر؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

هزینه با مالک است .