مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه

با سلام
من با چند نفر در یک ملک مشاعی شریک هستیم.بین خودمون تعهد نامه دستی امضا کردیم که هیچ کدام از شرکا درخواست فروش ملک بدون رضایت سایر شرکا را نداشته باشد مگر با رضایت کتبی همه شرکا.
حال میتونم از طریق دادگاه درخواست فسخ تعهد نامه و فروش ملک رو داشته باشم؟
با سپاس

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانیدجهت دستور فروش اقدام نمایید

مصطفی نجمی نژاد

جناب آقای مصطفی نجمی نژاد :

درود.از طریق دادگاه نمیتوانید اقدام به فسخ نمایید زیرا قرار داد شما طبق ماده ی 10 قانون مدنی لازم الاجرا میباشد.بهتر است برای فروش به شرکا یا احدی از آنان اقدام کنید و در صورت استنکاف از خرید ميتوانيد به ثالث بفروشید