مشاوره حقوقی رایگان - دستگیری به اتهام اخلال در نظم عمومی

سلام خسته نباشید بنده برای تسویه حساب با صاحبکارم در مورخ 7/14 به محل کارم رفته که یکی از دوستانم که در حالت طبیعی نبوده به کانکس امنیتی پلیس سنگ میزند و او را دستگیر میکنند و ما برای پیگیری و اعلام محل دستگیر شده به خانواده به کلانتری که اورا برده میرویم و مارا هم به همان جرم دستگیر میکنند و غیر از آن اتهام به ما اتهام اتش زدن کانکس و خط مترو و بنر های شهر را میزنند در صورتی که همه چیز در تصویر واضح است وخود او به جرمش اعتراف کرده و مارا بی گناه گرفته و تحت شکنجه روحی روانی و جسمی قرار گرفته ایم و مارا مجبور به امضای اظهارات کرده اند . به قید وثیقه ازاد شدیم بنظر شما ایا میتوان ثابت کرد که ادعایی که از ما گرفتند بی تاثیر بوده و حکمی که ممکن است لحاظ شود چیست؟ در فیلم های ضبط شده بنده هیچ عمل غیر اخلاقی نداشته ام و در اظهارات اول دوستم به جرم خود اعتراف کرده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمائید تا با بررسی بیشتر راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید در دادسرا و دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید و اعلام کنید اقراری که از شما گرفته از روی اجبار بوده است.