مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اخلال در نظم آسایش عمومی از طریق مشارکت در نزاع

سلام
من دو ما پیش درگیری کوچک پیش اومد بعدش مامور اومد ما برد ی شب بازشگاه و هیچکس از هم شاکی نیستن بعدش دادگاه فیش کرفت الان ابلاغ اومد اتهام شما اخلال در نظم آسایش عمومی از طریق مشارک در نزاع دسته جعمی و ایراد صرب جرع عمدی این موضوع چی میشه بعدش چند روز پیش رفتم کفتن شما اتهام قدرت نمایی با چاقو داشتن الان رد اتهام شدین از قدرت نمایی ممنون میشم کمکم کنید ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ظاهرا خود دادستان از بابت جنبه عمومی جرم ، شاکی شما است
شما باید مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و لایحه دفاعیه تنظیم و ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جرایم مجازات عمومی نیز دارد صرف شاکی خصوصی لازم نیست مجازات این جرم حبس است بهتر از حضور پیدا نموده و از خود دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم اخلال مربوط به نظم عمومی میشود و نیاز به شاکی خصوصی ندارد به همین دلیل بلیستی برای رفع اتهام از خود اقدام کنید.