مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
ببخشید بنده حدودا 6 ماهه همسم رو ندیدم یعنی نه اون میاد نه من میرم بعد جدیدا مهرشو گذاشته اجرا.
من از فروردینه دارم حسابش پول میریزم از 30 هزار ماهی بعضی وقتا 50 هزار و به بالا ایا ایشون میتونه حق طلاق از من بگیره؟ حتی عیدی رو هم براش بردم
و میتونه ترک انفاق بگیره
آیا مبلغ واریزی حتما باید زیاد باشه یا مهم نیست مبلغش
سپاس از اینکه پاسخ میدهید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله میتوانند مبالغ بایستی در حد عرف باشد 30000تومان در ماه میتواند درست باشد ؟؟؟؟؟؟

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام میزان پرداختی مهم است و ایشان می‌توانند هم مهریه و هم نفقه را مطالبه کنند