مشاوره حقوقی رایگان - طلاق ناشی از چند سال مفارقت

با سلام و احترام. همسر بنده بدون دلیل منزل مشترک را ترک کرده و بنده هم عدم تمکین ایشان را رای گرفتم. تقاضای مهریه داده و در حال اخذ منزل و اتومبیل و بخشی از حقوق بنده بابت مهریه می باشد. هیچ یک از شروط دوازده گانه ضمن عقد را هم ندارم. حال مدعی هست بعد از گذشت چند سال به دلیل بلاتکلیفی (عسر و حرج) طلاقم را می گیرم. سوال بنده این است که چنین چیزی ممکن است و اگر ممکن است آخه مگه بنده مقصر این قضیه بودم که هم مهریه و هم طلاق بدهم؟؟؟!!!

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله هستید در صورت اثبات عسر و حرج امکان پذیر است

پرسشگر :

انگار اون وکیل محترم متوجه تقصیر از ناحیه زوجه نشده اند!!! وقتی زوجه تمکین نکرده و منزل مشترک را ترک کرده، نقش زوج در این عسر و حرج چه می باشد؟؟؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در صورت بلاتکلیفی و عسر و حرج میتواند طلاق بگیرد بهتر است با هم توافق کنید .