مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با عرض سلام وخسته نباشید
خودروی بنده به دلیل یک چک ضمانت توقیف شده است ولی خودرو من اجاره یک شرکت میباشد برای جابه جایی نیروهای آن شرکت. راه حلی برای آزاد شدن خودرو به دلیل اینکه اجاره شرکت هست وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید در جلسه دادرسی نسبت به ضمانتی بودن چک دفاع نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شرکت به عنوان مالک منافع و ذینفع در توقیف می تواند به توقیف اعتراض نماید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

رفع توقیف باید شود بسته به این است که در چه مرحله ای و به چه علت توقیف شده است