مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد آلودگی صوتی داخل خیابان جلو خانه

با سلام.
داخل روستا زندگی می کنیم چند نفر هستن با ماشین و موتور سیکلت روز و شب جلو درب منزل که نزدیک خیابان است آلود صوتی با موتور و ماشین مبتلا بردن صدا ضبط ماشین به صورتی که پنجره خونه مون به لرزه در میاد با اینکه دوربین گذاشتم جلو درب منزل اما می تونم جلو درب منزل میکروفون نصب کنم ازشون شکایت کنم یا یک راحتی پیشنهاد کنید. باتشکر از پاسخ گویی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به کلانتری رجوع کنید مراتب صورتجلسه شود آنگاه شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید شکایت نمایید می توانید با موبایل خود نیز فیلمبرداری نمایید و یا از شهادت شود و یا گزارش پلیس استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

و سپس شکایت رفع مزاحمت را اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق 110 صورتجلسه نمایید سپس طرح شکایت نمایید