مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام خدمت وکلای عزیز من در سال 1383 از یک شرکت لیزینگ خودرو متقاضی خرید خودرو شدم این شرکت 12 فقره چک از من گرفت در قبال واگذاری خودرو ولی بعد از 2 ماه ان شرکت کلاهبرداری کرد و فراری شد من از 12 فقره چک تونستم 8 فقره را پس بگیرم ولی 4 فقره از چکها نزد انها ماند و نتونستم پس بگیرم و لاشه 8 فقره چک موجود میباشد
در ضمن قرارداد دارم که تمامی 12 فقره چک در ان ثبت شده
حالا بعد از گذشت سالها تعداد 2 فقره از چکهای من را ان شرکت به کسی دیگر واگذار کرده و ایشان هم برگشت زده و مبلغ چک با هزینه تاخیر و وکالت از حساب من کسر شده
تاریخ قرارداد سال 83
اقدام روی چکها سال 88
صدور رای سال 95
کسر از حساب برج 4 سال 98
ایا من میتوانم با قرارداد موجود این مطالب را اثبات کنم

پاسخ ها :

صادق عباسی

جناب آقای صادق عباسی:

با سلام و دردود اگر منظور شما از اقدام روی چکها برگشت زدن آنها باشد خسارت تاخیر تادیه به آنها تعلق نخواهد گرفت ولی از آنجاییکه شما صادر کننده چک هستید در هر صورت در مقابل شخص ثالث مسئول پرداخت می باشید. با توجه به مدارکی که در اختیار دارید می توانید وجوه چرداختی را از شرکت مذکور دریافت کنید. موفق باشید