مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تاخیر در قرارداد تحویل مسکن از شرکت تعاونی

سلام من سال 84 به عضویت یک شرکت تعاونی مسکن آزاد در مشهد در آمدم با وجود طبق قرارداد فی ما بین به تمامی تعهداتم از پرداخت واریزی در مدت قانونی عمل کردم ولی الان 5سال است از مدت پیش بینی شده در قرارداد می گذرد خانه ای به من تحویل ندادن چون در قرارداد داور در نظر گرفته شده بود به اتاق تعاونی بخش داوری مشهد مراجعه کردم دادخواستی مبنی بر عدم التزام به قرارداد دادم. و خسارت تاخیر در تحویل را خواستم. داوری حکم داد شرکت مجبور به تحویل واحد کرد ولی دادن خسارت تاخیر معافش کرد. دلیل که می آورند این است چون شرکت تعاونی از پرداخت سود و زیان معاف است. به عضو
حال بنظر شما من می توانم ادعا دریافت خسارت تاخیر در قرارداد داشته باشم یا خیر ؟ سپاس از شما

پاسخ ها :

صادق عباسی

جناب آقای صادق عباسی:

با سلام و درود. فارغ از اینکه شما مستحق دریافت وجه التزام قراردادی می باشید یا خیر به دلیل آنکه در قرارداد شرط داوری وجود داشته و داور نیز اظهار نظر کرده است موضوع دارای اعتبار امر مختومه است مگر اینکه به رای داوری در چهارچوب قانونی اعتراض کرده باشید. موفق باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله میتوانید در ان قسمت ابطلال حکم داور را بخواهید