مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال

باسلام - اینجانب برای انتقال تمامی اموالم اعم از منقول و غیرمنقول وهمچنین تمامی سهم الارث خود به همسرم باید چکار کنم و چه سندی به او بدهم؟ با تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. هر یک از اموال را در دفترخانه به صورت رسمی. به نام همسرتان منتقل نمایید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا قبل از این اقدام و احتمال پشیمانی بعدی مشاوره حقوقی و تخصصی مناسب اخذ کنید و از عواقب حقوقی ان مطلع و سپس با علم و اطلاع از اقدام خود منتقل نمایید