مشاوره حقوقی رایگان - تهدید کارفرما

بدلیل لغزندگی جاده با خودروی شرکت دچار حادثه شدم و در آن زمان کارفرما تهدید به ترک کار یا جبران حادثه نمود و از ترس بیکاری قبول کردم و حتی آسیبی که به کمر و ستون فقراتم آمده بود را به بیمه اعلام نکرده و حتی طی یک ماه و نیم تا تعمیر خودرو از خودروی شخصی ام بعنوان جایگزین استفاده کردم حال ایشان از تمدید قرارداد خودداری میکند آیا میتوانم خسارات بدنی و مالی خود را از ایشان مطالبه کنم یا خیر . با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال آسیب بدنی وارده به شما ارتباطی به کارفرمایتان پیدا نمی نماید ضمن اینکه خطای راننده (شما) به عنوان عامل انسانی مسبب حادثه بوده است و می بایست خسارات وارده بر خودرو در حال ماموریت شرکت را نیز بپردازید و دیگر اینکه با میل و اختیار خودتان (مجبور نبودید) از خودرو شخصی خود به منظور انجام کارهای شرکت استفاده نموده اید و هزینه ای بر ذمه کارفرما نیست. اگر هم به فرض محال مسئولیتی متوجه کارفرما می بود می بایست همان موقع مدعی می شدید و نه الان پس از خاتمه همکاری !

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر مقصر شما بودید که هیچ واگر دیگری،دیگری باید خسارت خودرو وشما را بدهد.یاالله