مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر از نوع حشیش

سلام بنده در تاریخ 17/10/1390 به جرم حمل 172 کیلو گرم حشیش دستگیر شدم و محکوم به حبس ابد و جزای نقدی شدم و سه تا سابقه غیر موثر هم دارم که با الحاق ماده 45 حبسم به 25 سال و صد میلیون جزای نقدی تبدیل شد چندین بار عفو موردی نوشتم اما موافقت نکردن مدت سه سال است که به عنوان زندان نیمه باز در شهرداری مشغول به کار هستم آخرین بار هم عفو موردی در استان نوشتم و در استان موافقت کردن و به کمیسیون عفو و بخشودگی تهران فرستاده شاد اما باز هم کمیسیون موافقت نکردن و تا الان حدود 11 سال است که تحمل کیفر نمودم در ضمن حدود 2سال به دلیل مشکلات زیاد خانوادگی در اولین مرخصی غیبت نمودم آیا از چه عفوی می تونم استفاده کنم و چرا هر بار با درخواست عفو موردیم مخالفت میشه ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

172 کیلو حشیش هزاران خانواده را با خاک یکسان می کرده ، همینکه در زندان نیمه باز هستید ظلم به میلیونها خانواده است که یک فرد معتاد در خانواده دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست عفو موردی را دوباره مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید پرونده گزارش ضابطین و تمام امور بررسی شود که ببینیم حکم و نهاد تخفیفی به شما تعلق می‌گیرد یا خیر