مشاوره حقوقی رایگان - سرقت یا گم شدن چک و بعد برگشت زدن آن

سلام. من یه چک 1 میلیارد تومنی رو دو سال پیش امانت به یه دوست داده بودم. ادعا میکنه که پارسال به من عودت داده. من یادم نمیاد. بهرحال دیروز متوجه شدم که اون چک رو یه نفر که هیچ کدوم از ما نمیشناسیم ش برده برگشت زده. الان باید ادعای سرقتی بودن چک رو بدیم؟ تاریخ چک مال 1/4/1400 بوده. بعد کردنش 1401، پشت نویسی هم کردن (که خط و امضاش رو خیلی شبیه امضای خودم زدن). ولی در تاریخ 1/8/1401 بردن برگشت زدن. چیکار کنیم که حساب مون از مسدودی در بیاد و مشکل چک حل بشه؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام. باید زودتر تقاضای مسدودی چک را می‌دادید. فی الحال اگر جعلی صورت گرفته، شکایت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اثبات شود که دست ایشان بوده در غیر این صورت دوی شما مسموع نیست