مشاوره حقوقی رایگان - چک و ابلاغیه

سلام خسته نباشید چک های من دزدیده شده و ابلاغیه اش به من صادر شده اما من ندونستم الانم از وقتش گذشته میخواستم ببینم چک های من چی میشه حل میشه یا از بین میره؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما میبایست وقف قانون اعلام مفقودی یا سرقت چک را انجام بدهید و در زمان دادگاه از خود دفاع نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید ابتداعا به بانک اعلام کنید وبعد دردادسراشکایت کنید ونامه ازدادسرا به بانک ببرید