مشاوره حقوقی رایگان - چک

چک امانتی رو شخص سوم برگشت زدن و علیرغم اقرار صاحب چک به سرقت چک وداشتن شاهد قاضی حکم دادن به پرداخت. چگونه تحصیل چک به صورت مجرمانه رو ثابت کنم لطفا راهنمایی کنید تا بتوانم از یه بی عدالتی جلوگیری کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سرقت چک در موارد زیر ثابت میشود گواهی و یا شهادت حداقل دو شاهد مرد و یا یک شاهد مرد و دو شاهد زن مبنی بر سرقت چک. اقرار متهم به سرقت چک وعلم قاضی که از طریق متعارف حاصل شده باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قبلا شکایت خیانت در امانت شکایت نکردید باید پرداخت کنید بعد به خائن مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد
لکن
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی خلاف آن را می‌بایست اثبات کند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود زیرا اصل بر برائت است....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که چک 1 سند تجاری می‌باشد و قابل مطالبه و دریافت می‌باشد اگر ادعایی در این خصوص دارید می‌بایست با توجه به ادله اثبات دعوا آن را اثبات کنید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

شکایت کیفری مطرح کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

صاحب چک ادعای سرقت کرده نه اقرار این دو با هم متفاوتند قاضی باید حکم به پرداخت بدهد زیرا اسناد تجاری بدون توجه به روابط حقوقی قانونی و غیرقانونی پشت آن قابل وصول هستند کسی که مدعی رابطه غیر قانونی یا خیانت در امانت یا سرقت آن چک است می‌بایست در محاکم آن را اثبات و به شخصه مقصر که به او سپرده یا سارق مراجعه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون چک جز اسناد تجاری محسوب میشود و صادر کننده چک باید مبلغ چک را پرداخت نماید

و شما باید شکوائیه سرقت چک را مطرح نمایید و سرقت چک در مرجع قضایی اثبات گردد و

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

دارنده چک طلبکار با حسن نیت است متاسفانه ادعای شما خلاف اصل است با این وجود چنانچه مدارکی در خصوص موضوع وجود دارد می توانید از طریق کیفری و ثبت شکایت سرقت ادعای خود را پیگیری نمایید اگرچه شانس شما در این دعوا بسیار کم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
باید به محض اقدام ایشان شکوائیه خیانت در امانت تنظیم می کردید
الان می توانید تحت بند ب و ج ماده 348 درخواست تجدیدنظرخواهی بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید برای استرداد چک بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.
از طرفی می توانید دادخواست استرداد لاشه چک نیز بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست ابتدا در دادسرا و دادگاه کیفری جرم خیانت در امانت را اثبات نمایید .

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
باید دید پرونده شما در چه مرحله ای هست ولی میتونید شکایت کیفری خیانت در امانت رو مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعتراض کنید تا دادگاه تجدید نظر رسیدگی کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شاهد چگونه سرقت چک را دیده است ؟ !!!

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما می بایست شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

آیا رای قطعی شده است یا خیر؟در هر صورت حتما به همکاران وکیل شهرتان همراه با مدارک به صورت حضوری مراجعه نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید امانی بودن چک و خیانت در امانت را از طریق شکایت کیفری اثبات و سپس نسبت به حکم صادره ، اعاده دادرسی دهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای ثابت کردن تحصیل چک به صورت مجرمانه، شما باید به دادگاه مراجعه کنید و با ارائه مدارک و شواهد مربوطه، اثبات کنید که چک امانت داده شده بوده و شخص سوم آن را بدون مجوز شما و با نقض قوانین به دست آورده است. در این صورت، شما می‌توانید به دادگاه درخواست تعویض چک با دستور عدم پرداخت را بدهید و در صورتی که شخص سوم چک را نپردازد، با استناد به حکم دادگاه، از طریق مراجع قضایی به تحصیل مبلغ چک بپردازید.

همچنین، در صورتی که شما از سرقت چک اطمینان دارید، می‌توانید به پلیس اعلام کنید و ایشان می‌توانند با تحقیق و بررسی موضوع، شخص متهم را شناسایی کرده و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.