مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل

با سلام. بنده به مدت دو سال با یک نفر در نمایشگاه شراکت داشتم و شریکم از دسته چک بنده استفاده میکرد حدود 30 فقره چک با امضا و دست خط خودش مینوشت مشابه خودم و بنده هم اطلاع داشتم. تا این که یک فقره چک خام بنده را بدون اطلاع بنده مبلغ زده و بابت اجاره نمایشگاه داده اصلا نه خط مال من است نه امضا و صاحب نمایشگاه الان روی چک بنده اقدام کرده. راهکار دهید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر ادعای جعل و استفاده از سند مجعول را نتوانید با ارائه ادله متقن و حکم قطعی دادگاه کیفری صالح اثبات نمائید ، در صورت به اجرا گذاشتن چک محکوم به پرداخت وجه چک خواهید شد چه امضاء متعلق به شما باشد و چه نباشد و عدم مطابقت امضاء ذیل چک با نمونه امضاء صاحب حساب در بانک از مصادیق صدور چک بلامحل محسوب می گردد .چک سند تجاری و لازم الإجرای شخصی است و پذیرفتنی نیست در اختیار دیگران باشد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اایشان مرتکب جرم جعل شده اند هر چند با اثبات باشماست
در هر حال شما مسدئل پرداخت چک هستید و ممکن است در صورت مصدود بودن حساب یا خالی بودن حساب به طرفیت شما اقامه دعوی حقوقی و یا کیفری شود.

یک وکیل

متاسفانه شما مسئول پرداخت مبلغ چک هستید اما می توانید در دادسرا به جرم جعل و استفاده از سند مجعول از شریک خود شکایت نمایید