مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

با سلام بنده ضامن وام ازدواج بانک ملی هستم درصورتی که دو تا ضامن داره رییس بانک دستور میده از حقوق بنده فقط کسر شود آیا جایگاهی هست از مدیر بانک شکایت کنم چرا از ضامن دیگه کسر نمیکنه همین برج 700 از من کسر شده در صورتی که ضامن آقا کسی دیگه هست من ضامن خانم هستم دو برج قبل بابت خانم از حقوقم کسر کردن این برج بابت آقا
لطفا راهنمایی کنید کجا از رییس بانک شکایت کنم که با اون ضامن کاری نداره
باتشکر

پاسخ ها :

قرشی یزدی  سیدمحمدعلی

قرشی یزدی سیدمحمدعلی :

استان :

سلام .با توجه به اینکه رابطه ضامنین .تضامنی هست بانک به عنوان مرتهن حق داره به هرکدام از ضامنین مراجعه کنه